ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μιας και η φύση των ειδών ρουχισμού είναι τέτοια που κάποιες φορές μπορεί να μην καλύψουν τις προσδοκίες σας εξαιτίας της μη φυσικής σας παρουσίας κατά την αγορά, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία πρώτης προσπάθειας παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους, αλλαγή μεγέθους ή επιστροφής χρημάτων. Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέτες και την αρχική τους συσκευασία.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα κατά παραγγελία και για προϊόντα που έχουν την ένδειξη «ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ» στην περιγραφή τους. Συνήθως αυτά είναι προϊόντα εποχιακά ή εξατομικευμένα.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται λεπτομερώς στη παρούσα πολιτική επιστροφών. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ/ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 8-10 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Οι επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιούνται με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή.

ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Αν για οποιοδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, και επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα από την παραγγελία σας, πρέπει:

1. Να πακετάρετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε.

2. Να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής που βρίσκεται πίσω από την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης και συμπεριλάβετε την μέσα στο πακέτο. Εναλλακτικά μπορείτε να την εκτυπώσετε από το παρακάτω σύνδεσμο: Φόρμα Επιστροφής

3.Στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε σε αποστολή του προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε στην διεύθυνση:
nama boutique
Ρόζου 84
Βόλος, 38333
Ελλάδα
+302421076727